Mariciuc este pregătit pentru confruntarea vieții: va câștiga primăria Negrești?

0
403




GREU, DAR NU IMPOSIBIL… Profesorul Vasile Mariciuc este pe ultima sută de metri în conducerea Consiliului Județean. A intrat deja în cursa pentru primăria Negrești și crede că poate câștiga primăria, deși șansele nu prea sunt de partea sa.









„Sunt un om care are legături adânci cu acest oraș, cu această localitate. Absolvent de liceu în Negrești și profesor al Liceului „Nicolae Iorga” Negrești, din 1990.

Am considerat că experiența administrativă pe care am dobândit-o în acești ani, prin diferite funcții de conducere, fie de inspector școlar general, fie de director de liceu, pe parcursul a 14 ani, sau de vicepreședinte de CJ, repet, această experiență poate fi folosită pentru a da un impuls acestei localități.

Vreau să asigur un plus de modernizare și de progres. Gândul meu profund este următorul, legat de Negrești: „Înainte și tot mai sus”, adică progresul orașului.

Am o strategie, pe care o voi aplica pas cu pas, astfel ca Negreștiul să devină un furnizor de resurse, nu numai un consumator de resurse. Merg în această bătălie electorală cu un program pe care îl voi detalia în zilele următoare, un program făcut pentru oameni”,

spune Mariciuc, în prima sa declarație de candidat.