Mesajul prefectului Daniel Onofrei, de Ziua Mondială a Educației: ”Vă mulțumim”

0
699




“Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Educației, gândurile mele se îndreaptă către cadrele didactice. Recunoștință și apreciere pentru munca extraordinară pe care o depuneți în fiecare zi! Sunteți cei care alimentați flacăra cunoașterii în inimile elevilor și le deschideți porțile spre lumea minunată a învățării.









Indiferent de provocările și neajunsurile cu care sistemul nostru de învățământ se confruntă, nu pot să nu remarc devotamentul și pasiunea cu care vă implicați în educarea și formarea viitorului generației. Sunteți acei ghizi care îi călăuzesc pe elevi prin labirintul cunoașterii, îi încurajați să descopere și să se dezvolte, să-și exploreze potențialul și să-și urmeze visele.

Prin educația pe care o oferiți, nu doar transmiteți cunoștințe, ci modelați caractere, cultivați valori și construiți viitorul societății noastre.

Vă mulțumim pentru sacrificiul și devotamentul vostru neobosit. Vă mulțumim pentru munca voastră asiduă și pentru faptul că ați ales să vă dedicați viețile formării și educării tinerelor minți.

Educația este piatra de temelie a progresului și a succesului unei națiuni, iar investiția în sistemul educațional reprezintă o investiție în viitorul nostru.

La mulți ani!” – Prefectul Județului Vaslui, Daniel Onofrei