Specialiștii de la Viacons Rutier și July Expert Consulting, la Congresul Internațional al Drumarilor

0
2860




Cei mai performanți specialiști în drumuri din județul Vaslui, managerii companiilor Viacons Rutier Huși și July Expert Consulting Bârlad, au participat la cel de-al XXVII-lea Congres Mondial de Drumuri (PIARC), organizat la Praga.









ECHIPA JULY EXPERT CONSULTING BÂRLAD

Specialiștii din județul Vaslui au participat la diverse ateliere specializate, sesiuni tehnice și de previziune.

Agenda evenimentului s-a axat pe subiecte precum:

Infrastructură rezistentă – Noi provocări și inițiative pentru îmbunătățirea siguranței și durabilitate;

Decarbonizarea și economia circulară a construcției și întreținerii drumurilor și a echipamentelor acestora;

Inovarea sectorului rutier;

Mobilizarea investițiilor și a parteneriatelor pentru a avea impact în siguranța rutieră și multe altele.

În cadrul acestui congres, experții de la Viacons Rutier (Ioan Ciomaga, manager general, Adina Ciomaga, manager (foto), Daniel Dobrea, director tehnic) și July Expert Consulting (Iulia Vizinteanu, manager general, ing. Lucian Tănasă și colegii) au avut oportunitatea de a interacționa cu experți și cercetători din întreaga lume, desfășurând discuții și schimburi de idei referitoare la cele mai bune practici tehnice, sociale și economice în domeniul infrastructurii rutiere.

 

IOAN ȘI ADINA CIOMAGA, VIACONS RUTIER HUȘI

ECHIPA VIACONS RUTIER HUȘI

”Congresul a inclus prezentarea rezultatelor muncii celor 24 de Comitete și Grupuri Operative, sesiuni specializate, ateliere și o expoziție în care administrațiile rutiere și furnizorii de echipamente și servicii au fost alături de consultanți și organizații relevante din domeniul infrastructurii rutiere.

Faptul că am fost invitați la Congres ne-a onorat în mod deosebit și dovedește că Viacons Rutier Huși își concentrează eforturile pentru promovarea dezvoltării și modernizării infrastructurii rutiere în beneficiul cetățenilor și economiei județului Vaslui”, a spus ing. Ioan Ciomaga, manager general Viacons Rutier Huși. 

Ediția 2023 a Congresului #PIARCWRC23, cu motto-ul ”Împreună din nou la drum” reunește peste 3500 de participanţi , inclusiv mai mult de 40 miniștri și viceminiștri, din 125 de state-membre ale Asociaţiei Mondiale de Drumuri (PIARC).