Un șofer ieșean a oprit neregulamentar și s-a trezit cu Poliția lângă el

0
578




Un șofer din Iași a trăit momente dificle, marți, la prânz, în zona pieții Traian, din Vaslui. Omul, care conducea o mașină a unei firme de livrări materiale, a oprit neregulamentar în zona marcată cu roșu din fața pieții Traian.









Un echipaj al Poliției Locale, care trecea prin zonă, l-a abordat pe șofer și a cerut actele mașinii și permisul de conducere.

Surpriză! Șoferul apărea în baza de date a Poliției cu permisul suspendat. Încurcat, ieșeanul a încercat să explice că a deschis proces pentru că i s-a luat permisul pe nedrept și a câștigat în instanță, spunând că este în regulă cu actele care atestă calitatea sa de șofer.

Polițiștii locali nu s-au lăsat înduplecați și au chemat un echipaj de la Poliția Rutieră. Escortat de cele două echipaje de poliție, șoferul ieșean a mers la Poliția municipală, pentru a da declarații. Într-adevăr, șoferul câștigase procesul și trebuia să reprimească permisul de conducere, însă nu a dus un certificat de grefă la Poliție, așa că apărea cu permisul suspendat.

Omul s-a ales cu dosar penal, pentru conducere cu permis suspendat, însă cu siguranță că acest dosar va fi clasat, date fiind situația de la instanță.