A început Festivalul Mustului și Viei, ediția a IV-a, la Popas 5 Pini Oltenești

0
1216




Dacă nu aveți nimic în program pentru ziua de duminică, aflați că puteți trage o fugă până la Popasul 5 Pini, de la Oltenești, situat pe DE 581, pentru că veți găsi aici produse delicioase din bucătăria autohtonă, dar și producători de vinuri și comercianți de struguri, din viile județului.









Începând cu ora 9.00 și până seara, la ora 19.00, sunteți invitați și bineveniți în număr cât mai mare, la standuri cu produse agroalimentare, preparate din carne de oaie, miere de albine, dulcețuri, siropuri din fructe de padure, legume , brânzeturi, struguri și nelipsită pastrama de oaie cu mititei și berebine înțeles must, vin.

Voia bună este asigurată pe toată durata evenimentului cu un program artistic de tinere talente ale cântecului popular, ansamblul de dansuri ”Doina Lohanului” și Fanfara de copii ai comunei Hoceni, Fanfara lui Chiper.

”Pe toată durata evenimentului, vă întâmpinăm cu produse culinare tradiționale specifice anotimpului și zonei: must, pastramă, mititei, vin, bere, un program artistic cu soliștii din România și Republica Moldova și multe alte surprize. 

Vă așteptăm cu drag!”, este mesajul transmis de dl. Nelu Cojocaru, managerul Popasului și organizator al Festivalului.