Un manager fericit. Iulia Vizinteanu, manager general July Expert Consulting: ”Contribuim la modernizarea județului Vaslui”

0
990




Anul 2023, din care mai avem doar două luni de zile, a adus pentru cunoscuta firmă de proiectare July Expert Consulting, din Bârlad, două momente speciale. La jumătatea lunii octombrie, echipa July Expert Consulting a sărbătorit 15 ani de activitate, cu tort, voie bună, șampanie, înconjurată de prieteni.









La finele lunii octombrie, echipa July Expert Consulting a trăit încă un moment de satisfacție, după ce a primit, la Topul Județean al Firmelor, la secțiunea ”Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea” un onorant loc III.

Meritul este al întregii echipe, un grup de oameni devotați meseriei, pentru care cuvântul de ordine este profesionalism la cote maxime.

”Au fost 15 ani plini de emoții, trăiți intens, pentru că ne-am dorit de la an la an să creștem, să oferim servicii de calitate. Avem o echipă tânără, dinamică, cu forță de muncă, deschisă spre tot ceea ce este nou.

Vorbind de Topul Firmelor, să știți că este greu să ajungi în top și să te menții, an de an. Nu este chiar ușor, iată că anul acesta nu mai ocupăm locul I. Trebuie să ne bucurăm de orice premiu, pentru că în spatele acestui premiu stă munca noastră, de mai mulți ani, de 15 ani încoace.

Ne bucurăm de fiecare moment și ne bucurăm că avem sute de kilometri de drumuri locale în județul Vaslui. Suntem parte a modernizării acestui județ, iar aceasta este un motiv de mândrie pentru compania noastră”, a spus doamna Vizinteanu.

Felicitări, July Expert Consulting!