Dr. Nelu Tătaru, mesaj către pacienți, la 25 de ani de activitate: ”Vă mulțumesc că mi-ați încredințat sănătatea dvs”

0
2708




Este unul dintre cei mai respectați medici din România, prin mâna căruia au trecut mii de pacienți, de-a lungul anilor. Și-a respectat mereu meseria și pacienții, iar cei din urmă au știut să-l prețuiască la adevărata valoare.









Dr. Nelu Tătaru a absolvit, în anul 1998, Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, el lucrând apoi ca medic la Spitalul Județean din Vaslui și, ulterior, la Spitalul Municipal Huși.

Pe final de an 2023, dr. Tătaru, un chirurg de excepție al Moldovei, a dorit să transmită un mesaj către toți cei care i-au fost pacienți în cei 25 de ani de când profesează ca medic.

”Tuturor celor care mi-au fost sau îmi sunteți pacienți, vă mulțumesc că mi-ați încredințat sănătatea dumneavoastră și sunt bucuros să fiu parte din echipa de profesioniști medicali dedicată #sănătății.

Cu devotamentul meu pentru medicină și cu dorința de a oferi îngrijire de calitate, mă angajez să folosesc aceleași instrumente ca și până acum: profesionalismul, empatia, implicarea, dar mai ales precizia chirugicală”, este mesajul fostului ministru al Sănătății.