A fost o zi plină de urări pentru primarul Pavăl: „Vă mulțumesc, fiecăruia în parte!”

0
312




UN PRIMAR IUBIT… Ziua de 20 august a fost plină de urări și felicitări pentru primarul municipiului Vaslui, ing. Vasile Pavăl. De la primele ore ale dimineții, vasluienii l-au sunat pe primar și i-au urat ani mulți de viață, pentru a duce la final proiectele începute în acest mandat.









Se poate spune, privind la proiectele de viitor ale orașului, că viitorul mandat al primarului Pavăl – dacă vasluienii îl vor vota pe 27 septembrie – va fi unul al investițiilor în dezvoltare economică, pentru că se vorbește de șosele de centură, de un parc tehnologic, de lucrări de infrastructură pentru viitoarele firme care vor investi în oraș.

„Au fost multe, multe telefoane, multe urări de sănătate, alături de cei dragi. Vreau să le mulțumesc tuturor, gândurile lor de bine sunt un semn pentru mine, că trebuie să continui proiectele începute, că Vasluiul este pe calea cea bună și orașul are un viitor frumos.

Vă doresc tuturor să fiți sănătoși și vă asigur că în următorul mandat voi pune în practică tot ceea ce mi-ați cerut, prin scris sau telefonic. Ani frumoși și cu bucurii, tuturor vasluienilor”,

este mesajul primarului municipiului Vaslui.