Aeronavele Wizz Air sunt sterilizate în proporție de 99,7%, anunță conducerea companiei

0
1161




Sute de mii de români zboară, anual, cu aeronavele Wizz Air. Odată cu declanșarea pandemiei de coronavirus, și această companie, ca și multe altele din segmental său de activitate, a înregistrat pierderi uriașe.









Recent, conducerea companiei a anunțat că a luat toate măsurile de protecție, astfel că zborurile se pot relua în condiții de maximă siguranță.

“După cum s-a putut observa în timpul ultimelor două zile, ne reluăm activitatea în unele țări, cum ar fi Regatul Unit și Austria, unde reglementările permit acest lucru, iar măsurile de carantină sunt încet ridicate.

Echipele noastre monitorizează în permanență situația și doresc să accentuez că strategia noastră de redeschidere respectă reglementările locale. De asemenea, săptămâna trecută am implementat un protocol îmbunătățit de sănătate și siguranță, pentru a vă face călătoria și mai plăcută.

Doresc să menționez din nou, în această scrisoare, unele dintre măsuri, pentru a vă asigura că facem tot ce putem ca dumneavoastră să ajungeți la destinație în siguranță și mulțumiți.

La bordul aeronavelor noastre, este obligatoriu atât pentru pasageri, cât și pentru echipaj să poarte măști de față, pentru a asigura o protecție maximă. Dacă aveți orice alt echipament de protecție, cum ar fi mănuși, acest lucru este, de asemenea, recomandat și apreciat.

De asemenea, pe lângă șervețelele dezinfectante oferite gratuit în timpul îmbarcării, aeronavele noastre sunt dezinfectate complet în fiecare zi. Respectați regulile de distanțare socială atât în avion, cât și în afara acestuia. Vom lua în considerare acest lucru atunci când alocăm locurile, ori de câte ori este posibil și există locuri disponibile.

Este important de reținut faptul că aerul din interiorul aeronavelor noastre este la fel de curat ca în sălile de operație ale spitalelor, deoarece este schimbat de multe ori prin filtre de aer (filtre HEPA) care elimină 99,97% din virușii și bacteriile aeropurtate.

Multe lucruri s-au schimbat în lume în ultimele două luni, însă promisiunea Wizz Air nu s-a schimbat. Vom continua să-i unim pe toți cu cei dragi lor, la cele mai mici prețuri posibile și în cel mai sigur mod, pentru mulți ani de acum înainte.

Urmăriți canalele noastre de comunicare în următoarele săptămâni pentru a afla mai multe, pe măsură ce ne reluăm activitatea în țările noastre de origine”, este mesajul CEO al Wizz Air, József Váradi, către călătorii din România.