Ciolacu s-a răfuit cu „tătucii din PSD”. Buzatu i-a tras o palmă tocmai din mijlocul Moldovei!

0
231




RĂZBOI TOTAL… În PSD, se poartă un război ciudat, de neînțeles. Oameni care aduc voturi și câștigă alegerile în județele lor sunt puși la zid, pe motiv că ar fi prea bătrâni pentru partid, baronii roșii, cum sunt denumiți de adversarii politici, în timp ce lideri PSD care nu fac două cepe degerate în județele pe care le reprezintă se bagă în seamă și îi stropesc cu mizerii pe cei cu rezultate.









Asta s-a văzut ieri, la un soi de congres online al PSD, în care Ciolacu se dă un mare lider politic, ca și alți pesediști din jurul său, deși rezultatele lor politice sunt de toată jena. Din păcate pentru el, spun social-democrații, Marcel Ciolacu este un lider atât de moale, încât PNL se distrează numai auzindu-l ce inepții scoate pe gură. Dar, se dă președinte de partid…

Un congresul PSD care s-a desfășurat în condiții speciale – intervențiile fiind făcute online. S-au făcut tot felul de remarci la adresa liderilor cu vechime din teritoriu, ceea ce l-a făcut pe liderul PSD de la Vaslui, Dumitru Buzatu, să spună că acest Congres a fost unul doar de imagine.

”M-am luptat din răsputeri ca acest Congres să fie un Congres ordinar al partidului, să fie un Congres la termen, să fie un Congres desfășurat pe baze statutare serioase și nu pe modificări și încropeli făcute la repezeală, astfel încât să ne cadă cât mai bine atunci când trebuie să participăm la procesul democratic al alegerii structurilor de decizie ale PSD”,

a declarat Buzatu.

Referitor la ideea transmisă de Ciolacu, conform căruia ar trebui ca PSD trebuie să se transforme dintr-un partid „conservator” într-un partid social democrat modern.

”Am auzit astăzi că vrem să ne transformăm dintr-un partid conservator, într-un partid modern – eu credeam, acum 30 de ani, că m-am înscris într-un partid modern deja, dar sigur modernismul nu e proprietatea nimănui și evident apreciez această tendință de a vă situa în linia modernismului și de a înlătura vechile metode”,

a spus Buzatu.

Apoi, Dumitru Buzatu i-a dat palme în direct lui Ciolacu pentru exprimarea folosită – ”vremea tătucilor a apus”.

”Vechile metode le coroborez aici cu exprimarea domnului președinte interimar care a spus că a trecut vremea tătucilor”, a spus Buzatu. ”Cred că s-a referit la tătucul Stalin pe care chiar și eu, care nu sunt atât de noi în PSD, nu îl recunosc ca a fi făcut parte vreodată din PSD”, a ironizat Buzatu șablonul repetat inept de Ciolacu.

Apoi, l-a pus la punct pe Ciolacu: ”Poate că e bine ca la adresa liderilor noștri din trecut să ne exprimăm cu mai multă atenție, că printre aceștia a fost Ion Iliescu, Adrian Năstase și ar fi cazul să ne măsurăm un pic înălțimea, chiar dacă rigla sau ruleta pe care o folosim arată câteva sute de centimetri”, a declarat Buzatu.

Din păcate, intervenția lui Buzatu a fost singulară, Congresul desfășurându-se într-o notă ciudată impusă de Ciolacu, un fel de renegare a trecutului.