Prima ciocnire electorală. USR-istul șef Mihai Botez sare la gâtul liberalului Arcăleanu!

0
395




SĂMÂNȚĂ DE SCANDAL… Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că, la nivelul județului Vaslui, între PNL și USR nu există nicio cale de dialog și colaborare. De ceva timp, liderii USR îi acuză pe liberali de o anume „conviețuire” cu PSD în administrația locală, fapt care ar fi condus la blaturi politice în teritoriu.









Dar, cu câteva zile înainte de declanșarea campaniei electorale, iată că lucrurile se complică foarte mult. În unele medii de informare, s-a lansat ipoteza că USR ar avea înțelegeri cu PSD-ul lui Buzatu, fapt care l-a înfuriat la culme pe deputatul Mihai Botez, președintele USR Vaslui și candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean, din partea acestui partid.

„Sunt atacat cu texte penibile, fără logică și fundament! Cum că am bătut palma pe furiș cu Buzatu și candidatura mea e pentru a strânge miliarde!

Strategia electorală a candidatului PNL, dictată de partid, este de a asocia contracandidații cu Buzatu și PSD, în speranța obținerii unui scor care să nu-l facă de râs pe sponsorul politic, Nelu Tătaru.

PNL și-a aruncat în cursa pentru CJ un candidat șters, fără realizări profesionale și cu viziune 0 pentru județ, iar acum încearcă să compenseze prin propagandă ieftină.

Domnule Arcăleanu, venitul meu salarial ca deputat este comparabil cu cel de director-președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănatate! Să înțeleg că tot pentru a strânge miliarde candidați? Diferența este că eu am fost ales de cetățeni, iar dumneavoastră numit de Tătaru pe criterii politice și… atât!

Eu am soluții pentru administrarea județului, idei și echipă! Tu ai doar bannere cu Tătaru, scrisori deschise pline de gargară propagandistică și îndemnuri la implicare fără nici o valoare.

Să ne uităm puțin și la trecut – cine a fost ales, în 2012, pentru un mandat de senator, pe listele USL? Tocmai șeful politic al partidului care acum aruncă cu gunoi în cei care vor schimbarea”,

scrie deputatul Botez, pe rețelele de socializare.