BREAKING NEWS Prefectul Daniel Onofrei, anunț de ULTIMĂ ORĂ: ”Restricții pentru camioane, pe DN 24B Huși-Albița”

0
1234




În această dimineață, un apel la 112 anunța că un microbuz înmatriculat în Republica Moldova, cu nouă pasageri la bord, a rămas blocat în zăpadă, în șanțul de pe marginea carosabilului, pe ruta Podeni – Cănțălărești. Un utilaj de la Drumuri Naționale a încercat să-l tracteze, dar nu a reușit, fiind informată Poliția Negrești. Până la urmă, microbuzul moldovenesc a fost scos din zăpadă, cu un utilaj greu.









”Se mențin restricțiile dispuse ieri, respectiv cele cu privire la interdicția unor tonaje mai mari de 7.5 tone, pe DN 24B, segmentul Albița-Huși, și restricția totală de trafic rutier pe DN 11A.

De asemenea, începând cu ora 7:30, se instituție restricție totală de trafic rutier pe DN 24A, segmentul de drum Huși-Berezeni.

Probleme sunt și pe DN 28, pe partea județului Iasi. Este restrictionat total traficul rutier in zona Raducăneni, temperatura ajungând, în această dimineață, la minus 12 grade Celsius”, anunță prefectul județului Vaslui, Daniel Onofrei.

Daniel Onofrei a mai anunțat că Drumurile Naționale au intervenit în incinta Vămii Albița, pe sensurile de intrare și ieșire turisme, pentru deszăpezirea parțială. Urmează să fie trimis un utilaj specializat și pentru deszăpezirea sensurilor de intrare/ieșire camioane.