O tânără din comuna Gârceni este dată dispărută. Soțul spune că a fugit de acasă

0
6836




Caz ciudat, în satul Dumbrăveni, din comuna Gârceni, Un utilizator de Facebook, Marian Brașoveanu, a postat un mesaj alarmist pe un grup de Facebook din județul Vaslui. Postând poza unei tinere, pe nume Alexandra, omul a anunțat dispariția de acasă a femeii, de aproape o săptămână de zile,









”Dispărută de pe data de 24.1.2024 rog toate persoanele care o să o vadă s-au dacă știe cineva ceva de ea să mă contactați la numărul de telefon…0734053747…menționez că locuia în satul Dumbrăveni, com.Gârceni …”, a postat bărbatul.

Imediat, au apărut și suspiciunile celor care au citit mesajul, dar și unele elemente care pot face lumină în acest caz. ”Marian Brasoveanu nu cred că cineva pleacă de bine, ceva e putred la mijloc!”, îi scrie o tânără. ”Daca erai cheie de biserică, nu pleca, dacă ea a lasat copilul nu a mai suportat si este in depresie. În viață, nu totul se rezumă la bătaie .Un motiv a avut”, a completat o altă femeie

Nervos, cel care a postat anunțul ripostează: ”Doamnă, ce proastă sunteți, iera soția mea, nu o băteam, nu ne certam, avem un copilaș împreună, a plecat și a lăsat copilașul”. Acesta a mai completat că femeia a plecat de acssă cu buletinul și certificatul de naștere.

Un alt utilizator de Facebook spune că o cunoaște pe Alexandra. ”Fata asta e din sat la mine, de la Rafaila, și era măritată la Dumbrăveni”, scrie omul.

Pus în fața tuturor întrebărilor, după ce a fost interpelat de ce nu se duce la poliție, omul a spus că a fost, dar se pare că de la postul local de poliție nu a fost luat în serios. ”Sper să nu fi plecat din țară”, a conchis bărbatul.

Să sperăm că tânăra din imagine va fi recunoscută de cineva și că poliția se va implica pentru a o găsi…