Un bârlădean a sfidat Poliția Rutieră și a condus fără permis. A doua oară, a fost reținut!

0
1220




Polițiștii Biroului Rutier Bârlad au reținut un bărbat, în vârstă de 52 de ani, bănuit de comiterea unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.









În ziua de 30 ianuarie, la ora 18.30, polițiștii Biroului Rutier Bârlad, aflați în misiune pe strada Alexandru Vlahuță au oprit, în vederea controlului, un autoturism condus de către un bărbat de 52 de ani, din Bârlad.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Individul nu era la prima astfel de faptă. Pe 4 septembrie, anul trecut, bărbatul a fost depistat conducând un autovehicul pe strada Siret, din municipiul Bârlad, în timp ce s-ar fi aflat sub influența alcoolului. Atunci, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 31 ianuarie 2024, în baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului Rutier Bârlad au reținut persoana bănuită, pe o perioadă de 24 ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.