Accident spectaculos, un tânăr a zburat din mașină pe DE 581

0
7885




Astăzi, Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea și acordarea primului ajutor victimei unui accident rutier produs pe DE581.









În accident a fost implicat un autoturism în care se afla o singură persoană.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism răsturnat în afara carosabilului, conducătorul auto fiind rănit. Victima a fost evaluată și a primit primul ajutor calificat, după care a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad.

Victima, în vârstă de 18 ani, a fost diagnosticată (preliminar) cu traumatism craniocerebral.

Pompierii au asigurat măsurile PSI specifice în urma producerii unor astfel de evenimente rutiere.

”IPJ Vaslui Astăzi, 5 februarie 2024, ora 08.18, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe drumul european DE 581, în comuna Zorleni, județul Vaslui, s-a produs un eveniment rutier în urma căruia a fost vătămată o persoană.

În urma primelor cercetări efectuate, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui au stabilit că, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de un tânăr de 18 ani din comuna Banca, județul Vaslui, care se deplasa din direcția Vaslui către Barlad, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Șoferul a fost proiectat în afară autoturismului și a fost vătămat corporal, fiind transportat la Spitalul Municipal de Urgență Bârlad pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul înregistrat fiind negativ.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier și dispunerea măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

VIDEO ACCIDENT