Un europarlamentar susține candidatul USR la primăria Negrești. Află cine este acesta!

0
294




MESAJ CLAR… De la Bruxelles, europarlamentarul USR Cristian Ghinea susține candidatura colegului de partid, Florin Mardare, pentru postul de primar al orașului Negrești. Europarlamentarul susține că situația în care se află acum acest oraș se datorează cârdășiei dintre partidele care au fost la guvernare aici, în ultimii 30 de ani.









„Orașul Negrești, din județul Vaslui, apare în topul nedorit al sărăciei, într-un clasament neoficial al celor mai defavorizate orașe din România.

Florin Mardare, candidatul Alianței USR PLUS la primăria Negrești, o spune franc: “Nu suntem săraci, am fost prost administrați! Cârdășia partidelor vechi și lipsa unei alternative, a unei opoziții reale, în structurile administrației publice locale, au cauzat acest cerc vicios, de rotație a acelorași personaje politice, care au împins comunitatea locală în subdezvoltare”.

Colegii mei s-au hotărât să intre în politică, pentru că s-au săturat de incompetența aleșilor locali. Ca ei, sunt mii de usr-iști, care se pregătesc să intre în administrațiile publice locale. Dacă vrei să îi cunoști, vino și tu în USR https://www.usr.ro/inscriere/.

Da, suntem peste tot în România – o revoluție de la firul ierbii. Niciodată în România, atât de mulți oameni care nu depind de Sistem, care vor schimbare, nu au intrat să facă ceva în atât de multe localități. Orașe, orășele, comune – de peste tot. Aș vrea să vi-i prezint pe toți și nici nu mai știu cum să fac selecția.

Mă bucur că aud și altceva despre Negrești, de bine.

Am încredere în colegii mei de acolo. și ei sunt schimbarea”,

este mesajul de susținere al europarlamentarului USR, pentru candidatul Florin Mardare.