Deputatul PSD Eduard Popica: ”Primarii au venit la noi. Aici, au găsit o echipă serioasă”

0
251




Invitat în studioul Vaslui TV, deputatul PSD de Vaslui, Eduard Andrei Popica, a explicat de ce trei primari importanți ai Partidului Național Liberal au trecut la PSD, sâmbătă, respectiv primarul comunei Banca, Vasile Vânătoru, primarul comunei Alexandru Vlahuță, Dănuț Cojocaru, și primărița comunei Grivița, Alina Munteanu.









Popica susține că acești edili au venit la discuții cu conducerea județeană PSD, și-au exprimat punctele de vedere și au semnat adeziuni la Partidul Social Democrat.

Interesant este că, susține parlamentarul vasluian, urmează să mai auzim și de alte mutări-surpriză ale unor primari de la alte partide către PSD, în perioada imediat următoare.

”În ultimul timp, o serie de primari de la mai multe partide au venit la Partid Social Democrat, au devenit social-democrați. Este adevărat, cei mai mulți sunt din PNL.

Trei oameni de bază ai Partidului Național Liberal, doamna primar de la Grivița, domnii primari de la Alexandru Vlahuță și Banca au intrat în rândurile noastre și au promis că aceste comunități ale dumnealor se vor dezvolta mai bine ca până acum.

Nu cred că sunt ultimii.

La noi, acești primari au găsit o echipă de oameni serioși. Nu întoarcem spatele nimănui, răspundem la telefoane, suntem alături de fiecare primar, le ascultăm doleanțele.

Județul Vaslui este în plină dezvoltare și cei trei primari, alături cei care vor mai veni alături de noi, au înțeles că doar alături de noi vor putea continua modernizarea localităților dumnealor”, a spus deputatul Popica.

Ceea ce ar trebui să discutăm este de ce au plecat ta PNL, mai spune deputatul PSD.

”Asta e problema reală. Noi nu am făcut un atac asupra Partidului Național Liberal, în sensul de a le lua primarii, colegii de partid.

Am avut discuții cu acești domni primari, le-am ascultat doleanțele și am înțeles că putem face echipă împreună, pentru dezvoltarea comunităților lor.

Nu este o mutare surprinzătoare, trecerea acestor primari la PSD. Motivul principal pentru care au părăsit rândurile PNL este că nu erau băgați în seamă, nu erau ajutați. PSD are 66 de primari, aproape 80% dintre primari.

Ne pregătim de o campanie serioasă, ne pregătim să câștigăm, chiar și acolo unde nu avem primari. Nu trebuie să fie motive de supărare, pentru că unii primari au ales să vină la noi.

Niciun primar social-democrat nu a trecut la o altă formațiune politică”, a mai spus parlamentarul.