Începe modernizarea străzii Decebal. Antreprenorul Ionel Sandu: ”Faceți proiecte pentru copiii și nepoții dvs, domnilor de la Primărie?”

0
420




De luni, încep lucrările de modernizare a străzii Decebal, fiind deja instalate bariere care interzic parcarea pe un sens de mers, de la Centrul de Afaceri către zona Ana Ipătescu. 









Marti, a avut loc predarea amplasamentului pentru realizarea acestui important obiectiv de investiții, către constructor, firma Conest Iași.

Principalele lucrări propuse vizează o serie de îmbunătățiri esențiale, inclusiv amenajarea carosabilului, a trotuarelor și a unei piste dedicate bicicliștilor între intersecția cu str. Ana Ipătescu și intersecția cu str. Hușului.

În plus, se va implementa un sistem de două sensuri giratorii, unul situat în zona Kaufland și celălalt la intersecția cu str. Hușului, pentru a facilita un flux mai fluid al traficului.

Faptul că despre acest proiect se tot discută de mai bine de zece ani la primărie l-a făcut pe omul de afaceri Ionel Sandu, manager general al companiei Radical Grup, să acuze faptul că s-au tot făcut promisiuni, însă nu s-a realizat nimic, timp de aproape zece ani.

”A fost un eveniment major, săptămâna aceasta, la primăria Vaslui, s-a sunat din corn, ca pe timpul lui Ștefan cel Mare.

Ce s-a întâmplat, de fapt? S-a predat amplasamentul către constructori pentru modernizarea străzii Decebal. 

Domnilor de la primărie, după atâția și atâția ani ați reușit să predați amplasamentul? După atâția ani, chiar ați început să vă apucați de treabă? Prin 2015, primarul spunea la o conferință de presă că șoseaua de variantă se va asfalta în acel an, că va face și un sens giratoriu. Acum aproape zece ani! Ce să înțelegem cu toții? Că facem proiecte la primărie ca să-și amintească nepoții, copiii de ele, că ”Uite ce a promis tata, bunicul, acum zece ani”? 

Facem proiecte pentru oameni sau facem proiecte despre care știm că le vom implementa peste zece, peste douăzeci de ani? Nu ar trebui să beneficiem de aceste proiecte în timpul vieții?

Cam așa se pun problemele la primăria Vaslui. Proiecte propuse în 2015 le începem, cu mare alai, în 2024”, spune Ionel Sandu.