Dr. Nelu Tătaru, candidatul PNL la președinția CJ Vaslui: ”Voi ”opera” fiecare ”afecțiune” de care suferă județul”

0
1451




”Nu ezit să afirm că voi „opera” fiecare “afecțiune” de care suferă județul nostru pentru că precizia pleacă din chirurgie și merge adânc până în problemele sociale și cotidiene din fiecare comunitate, iar Vasluiul nu face excepție”.









Dr. Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății, președintele organizației județene PNL, își propune să schimbe din temelii imaginea județului Vaslui, după 9 iunie. Candidatul liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean susține că timpul vorbelor goale, al promisiunilor neonorate a trecut.

”Am învățat că funcțiile sunt trecătoare, însă rigurozitatea cu care se iau deciziile poate salva vieți și poate schimba viitorul. Nu sunt un om al cuvintelor, dar sunt un om al exactității! Aleg oricând un adevăr realist în detrimentul unei fraze înșelătoare.

Gata cu vorbele goale, gata cu județul catalogat drept “al sărăciei” și al lipsei de dezvoltare. Ajunge!

E timpul faptelor, iar dacă acestea vin la pachet și cu foarte multe critici vă transmit că nu renunț. Fără pași făcuți cu precizie pentru Vaslui…viitorul ar arăta precum o nebuloasă.

Îndrăznesc să spun vasluienilor: #Voi #Vindecați #Vasluiul!”, este mesajul către vasluieni al candidatului PNL la funcția de președinte al CJ Vaslui.