Serviciul de Gospodărire Comunală din Ivănești, printre cele mai dotate din județ!

0
466




O COMUNĂ EUROPEANĂ… Comuna Ivănești are, acum, 28 de proiecte finalizate sau în diferite stadii de derulare. Sunt multe proiecte care au schimbat satele Ivăneștiului, 17 la număr, altele vor veni în lunile următoare.









Dar, marea realizare a primarului Vasile Novac, un proiect cu care puțini primari din județ se pot lăuda la o asemenea amploare, este realizarea și dotarea Serviciului de Gospodărire Comunală, un serviciu care are numai utilaje noi, achiziționate cu fonduri europene.

„Am început cu buldoexcavator și autogreder, în valoare de 200.000 de euro. Am continuat cu tractor, remorcă și accesoriile necesare, a urmat apoi nacela pentru acces la înălțime, proiecte în valoare de 140.000 de euro. Avem în derulare un proiect transfrontalier, în valoare de 200.000 de euro, prin care dotăm S.V.S.U. Ivănești cu mașini și echipamente moderne, atât de necesare pentru intervenții.

Din bugetul local, nu am fi reușit niciodată să achiziționăm asemenea utilaje și dotări.

Dar, când muncești și ești mereu conectat la oportunitățile lansate pe fonduri europene, reușești. Mulțumesc colegilor din Primăria Ivănești care au înțeles că perseverența, seriozitatea si munca făcută bine aduce și rezultate pe măsură”,

a declarat primarul Novac.

Acest material a fost comandat de către P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 21200019