Timp de 15 ani s-a dat pesedist, pentru a-și păstra postul de director. Acum, e candidat PNL!

0
336




SLUGĂRNICIA SALVEAZĂ ROMÂNIA… Numele lui Ion Brișcaru, fostul director al Centrului Medico-Social Băcești, este sinonim cu cel al unui cameleon politic. Mulți ani de zile, Brișcaru a fost ținut în funcția de director de către Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, chiar și atunci când ieșise la pensie, lăudându-se pe toate drumurile că este pesedist.









Șmecher, fostul director striga clama prin tot județul că este membru al PSD Băcești, deși pe ușa din dos acuza partidul din care făcea parte de toate relele din comună. Era mereu văzut pe la Consiliul Județean, umil și cu capul în pământ, doar pentru a mai fi ținut în funcție, deși era pensionar de ceva timp. Și, iată, Buzatu l-a ținut în brațe, cu atitudinea supusă a acestui director uns cu toate alifiile politice.

Când a fost schimbat din funcție, acum aproape un an de zile, dl. pensionar Brișcaru și-a dat arama pe față. Ar mai fi vrut să stea la cârma CMS Băcești, pentru a face jocurile PNL, partid sub culorile căruia acum candidează la funcția de primar.

Planul i-a reușit, aproape în totalitate, câtă vreme 12 din cei 17 consilieri de pe lista PNL sunt angajații Centrului Medico-Social Băcești. Deci, la CMS Băcești se face mai mult politică liberală, cu Brișcaru în fundal și Ionel Rubică, primul pe lista de consilieri PNL (soția lui Rubică este asistentă-șefă la CMS). Unii localnici spun că, în loc de Centrul Medico-Social Băcești ar trebui să se redenumească „filiala PNL Băcești”…

Dar, oamenii din această comună nu-l uită pe fostul viceprimar comunist, care era un tip foarte dur și le lua animalele din curte. „Când colecta porcii cu forța, la contract, cum era?? Și de la mama din curte a luat porcul cel mai mare, nu s-a gândit că sunt copii de crescut”, acuză o femeie din comună. Și, ca ea, sunt multe alte persoane care nu au uitat cum se comporta severul viceprimar de dinainte de 1989.

Acest material a fost comandat de către P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 21200019