Cel mai tânăr candidat de primărie din istoria Vasluiului: „Am proiecte, putem deveni un oraș dezvoltat! Se poate!”

0
296




VIITOR… Are doar 34 de ani și a intrat în cursa electorală pentru postul de primar al municipiului Vaslui. Are în spate o organizație PNL tânără și decisă să facă treabă, să schimbe istoria locală.









Liberalul Tudor Polak a stat, în ultimele zile, de vorbă cu sute de vasluieni. Însoțit de echipa sa de campanie, a încercat să le explice vasluienilor ce vrea să facă, dacă ajunge la primărie. Este un drum greu, cu multe obstacole, însă este convins că, pe 27 septembrie, vasluienii vor vota candidatul și echipa de consilieri a PNL Vaslui.

„Împreună cu echipa PNL Vaslui, mi-am început ziua discutând cu vasluienii. Vin în fața dumneavoastră pentru a vă vorbi despre viziunea mea și despre propunerile concrete pe care le am pentru o dezvoltare durabilă a municipiului Vaslui.

Cred că orașul nostru merită o investiție în oameni, în tineri și în viitor. Consider că prin proiectele pe care le propun, Vasluiul va deveni un oraș dezvoltat, cu resurse și cu oportunități variate pentru toți cei care vor locui aici.

Sunt alături de vasluieni în fiecare zi, purtând discuții despre ceea ce are nevoie orașul nostru pentru a oferi locuitorilor săi un nivel de trai liniștit și sigur.

Ne dorim un oraș pentru oameni, cu investiții adaptate nevoilor acestora, nu doar o formă fără fond, de unde cei mai mulți tineri vasluieni aleg sa plece!

Îmi doresc ca prin comunicarea eficientă cu dumneavoastră, să punem temelia viitorului municipiul Vaslui, un oraș în care #sepoate!”,

declară tânărul liberal.