Primarul Pavăl anunță că, după mandatul 2020-2024, se retrage acasă, în sânul familiei

0
449




FACE CINSTE VASLUIULUI… Vasile Pavăl este unul dintre cei mai iubiți primari din județul Vaslui, dacă luăm în calcul scorurile zdrobitoare pe care le-a obținut la ultimele tururi de alegeri. Dar, pe 27 septembrie, pentru edilul municipiului Vaslui urmează un test electoral, pe care multă lume îl vede categoric câștigător pentru Pavăl, chiar de acum.









„Mi-am depus candidatura și am argumente serioase pentru acest lucru. Cred că Vasluiul merită să aibă o administrație la fel de bună față de cum a avut-o până acum. Îmi asum această responsabilitate. Motto-ul acestei campanii și, sigur, a viitorului mandat va fi responsabilitatea.

Urmează o etapă care va marca un nou standard de viață al vasluienilor, care va fi completată cu foarte multe investiții. Am ajuns la vârsta și la experiența care îmi permit să fac o serie de investiții care vor schimba orașul. Dar, pentru că este un „dar”, decizia este la vasluieni, pe 27 septembrie.

Îi rog de pe acum pe locuitorii municipiului Vaslui să participe la aceste alegeri, așa este normal în democrație și, dacă vasluienii vor considera că merit acest lucru și au încredere în mine, merg mai departe”,

anunță edilul.

Primarul Pavăl anunță că va prezenta echipa cu care va merge în continuare, dacă va câștiga alegerile din 27 septembrie.

„Este ultimul mandat. Dacă vasluienii mă vor alege, stau acest mandat, după care mă retrag cu demnitate acasă, în liniște. Va trebui să mă rededic familiei. Va veni timpul când o altă echipă va porni la drum, alți tineri, cu alte gânduri.

Îmi voi duce mandatul, dacă mi-l veți acorda, stimați vasluieni, pentru că va fi un mandat cu foarte multe investiții, cu foarte multe obiective, care vor schimba orașul. Lucrăm acum la strategia până în 2030 și veți vedea că orașul se va schimba total. O vom supune dezbaterii și veți vedea că Vasluiul are pretenții și tinde undeva mai sus, cu calitatea vieții, cu calitatea serviciilor, cu orașul și mediul înconjurător”,

anunță primarul.

Acesta spune că este o campanie corectă la Vaslui, până acum, se respectă legislația, iar în partea a doua a lunii septembrie vor fi pregătite secțiile de votare, în condiții de siguranță totală din punct de vedere epidemiologic.

Vasile Pavăl cere vasluienilor să voteze și lista de consilieri PSD, pentru că vor urma patru ani de investiții masive, este nevoie de o echipă, prin care „va câștiga Vasluiul, în primul rând”.

Acest material a fost comandat de către P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 21200019