Cât tupeu! Fac campanie electorală și usucă bugetul primăriei, cu piatră pe drumuri!

0
405




REVOLTĂTOR… Mai mulți cetățeni din comuna Delești ne-au trimis o sesizare, ieri, anunțând cum, în disperare că nu vor mai prinde postul de primar la Delești, cei din tabăra PNL a primarului (pe ultima sută de metri!) Ilieș fac tot felul de șmecherii electorale.









Mai precis, oamenii din Delești susțin că, abia acum, în plină campanie electorală, primarul a început să aducă zeci de camioane de piatră, pentru a acoperi pagubele de la calamități, după ani de zile în care nu a făcut nimic!

Cu tupeu maxim, fiul primarului Gheorghe Ilieș, scoate actele din primărie, cu pietruirea drumurilor, și le postează pe Facebook. Băiatul este pe locul 8 la consilieri PNL.

„Să vă spunem cum stau lucrurile. Au scos 4,1 miliarde lei vechi, de la calamități, și cară zeci de camioane de pietriș. A dat hărnicia în primar și în agentul lui de la Registrul Agricol, pe care l-a pus să candideze primar. Știți că, în comuna Delești, cei care dau un Like la postări care nu sunt pe placul primarului și a celor de la PNL sunt admonestați? Știți că s-au mai scos și ultimele rezerve, de 60.000 de lei, inclusiv banii de navetă ai profesorilor, pentru a face acum pietruiri în campanie?

Atât sunt de disperați. Cum își permite fiul primarului să scoată documente contabile din instituție și să le pozeze pe Facebook?”,

se întreabă localnicii. Răspunsul ar fi unul singur: își permite pentru că este de la PNL, iar tatăl său este primarul comunei.

Așteptăm cu mare interes seara de 27 septembrie 2020, când liberalii care se pozează atât de mândri în fața unui sediu de primărie care se prăbușește – au avut primar atâția ani, care nu a făcut nimic! – vor deconta electoral atâtea lucruri nelalocul lor în Delești.

Acest material a fost comandat de către P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 21200019