Alexandru Brădățan, Andreea Hăisan, Matilda Pascal Cojocărița și Ecaterina vin la Ziua Comunei Ștefan cel Mare. ”Îi așteptăm pe toți vasluienii”

0
1022




Astăzi, la Statuia Domnitorului Moldovei, din satul Cănțălărești, vasluienii petrec la Ziua Comunei Ștefan cel Mare, eveniment ajuns la a 17-a ediție.
Manifestările au început la ora 9.00, fiind oficiată slujba Sfintei Liturghii, de către un sobor de preoți din parohiile situate în jurul Vasluiului.
Începand cu ora 13.00, pe scena de la Cănțălărești vor urca actorii Teatrului Victor Ion Popa din Bârlad, cu un moment dedicat Marelui Domnitor al Moldovei, urmat de declarațiile oficiale.
Începând cu ora 13.30, se dă drumul distracției, cu dansuri și voie bună. Vor urca pe scenă, rând pe rând, GRUPUL SONORA, al Școlii din Ștefan cel Mare, MATILDA PASCAL COJOCĂRIȚA, ECATERINA & DIMITRIE BAND, ALEXANDRU BRĂDĂȚAN, ANDREEA HĂISAN și SILVIA ENE, până spre seară. 
”Suntem bucuroși de oaspeți și îi așteptăm pe toți vasluienii să petreacă alături de noi”, a spus primarul comunei Ștefan cel Mare, Mihai Moraru.