Dosar penal pentru decesul muncitorului din Zorleni, în buncărul de la Sălcioara

0
462




Politistii bârlădeni au deschis un dosar de cercetare penală, dupa ce doi bărbati au căzut într-un buncăr pentru cereale, la o societate comercială din localitatea Sălcioara, comuna Banca, una dintre victime decedând și alta fiind grav rănită.









”Comunicat IPJ Vaslui

Luni, 8 iulie 2024, la ora 8.43, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în localitatea Sălcioara, comuna Banca, județul Vaslui, la punctul de lucru al unei societăți, două persoane ar fi căzut într-un siloz de cereale și ar fi fost vătămate.

În urma evenimentului a rezultat decesul unui bărbat de 60 de ani și rănirea gravă a celuilalt, bărbat de 59 de ani, ambii din satul Zorleni, județul Vaslui, în condiții ce urmează a fi stabilite ulterior.

Bărbatul vătămat a fost transportat la o unitate medicală din municipiul Iași, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate de politiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.