Mesaj dur pentru primarul Bârladului: „Luați-vă concediu pe termen lung, dle Boroș!”

0
288




MESAJ ELECTORAL… Deputatul Daniel Olteanu, candidat ALDE la primăria Bârlad, zugrăvește un tablou terifiant în care va începe noul an școlar. Fără măști, fără dezinfectanți și, mai trist, fără primar!









„FIORI RECI pe șira spinării pentru părinții și profesorii care numără zilele rămase până la întoarcerea elevilor în sălile de curs!

Nu și pentru încă primarul Dumitru Boroș, care are o singură preocupare: campania electorală.

Numai mâine nu-i poimâine și reîncepe școala, iar în Bârlad o întrebare stă pe buzele tuturor: Vor fi în siguranță copiii noștri dacă îi trimitem la ore în ȘCOLI COMPLET NEPREGĂTITE să țină la distanță Coronavirusul?

Răspunsul e ușor de dat, dacă facem un calcul simplu:

Măști de protecție – ZERO. Mănuși și viziere – ZERO. Dezinfectant pentru mâini și suprafețe – ZERO. Combinezoane – ZERO. Lămpi UV pentru sterilizare și dezinfecție – ZERO. Separatoare pentru bănci, în cazul sălilor de clasă unde nu se poate asigura distanța de 1 metru între elevi – ZERO. Tablete conectate la internet, pentru elevii care nu dispun de astfel de mijloace ca să poată participa la orele online – ZERO.

Faceți totalul și veți afla exact cât de preocupat a fost dl. Boroș de soarta a mii de elevi și preșcolari, la care se adaugă părinți, bunici, profesori și personal didactic auxiliar, care vor lua startul în noul an școlar, peste numai o săptămână. ZERO!

Sper ca măcar apă și rezerve de săpun să aibă școlile!

Dacă în alte orașe din țară nu doar că s-au alocat sume pentru toate materialele și echipamentele OBLIGATORII pentru siguranța copiilor noștri în școli, ci, mai mult, s-au pus la bătaie, ulterior, chiar și fonduri suplimentare, în Bârlad clopoțelul va suna cu o singură certitudine: ne protejăm SINGURI în fața amenințării Coronavirus. FIECARE AȘA CUM POATE!

Orașul nu mai are (în mod oficial acum, așa cum scrie presa locală) nici primar, fiindcă dl. Boroș și-a luat concediu ca să se ocupe de campania electorală! Asta înseamnă să pui interesul de partid în fața interesului comunității: pleci când vrei dacă lucrurile se complică (și așteptați-vă la complicații în 10 – 14 zile de la începerea școlilor!) și lași greul pe umerii altora, ca să scapi basma curată!

Am un mesaj pentru dl. Boroș: că nu vă preocupă soarta bârlădenilor, ați arătat-o în ultimii patru ani. Acum, dacă tot ați plecat în concediu, luați-vă unul pe termen lung din administrație! Bârladul are nevoie de un primar puternic, iar dumneavoastră nu sunteți acela!”,

este mesajul deputatului Olteanu.

Acest material a fost comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200063.