Marcel Ciolacu și-a depus candidatura la prezidențiale. ”Vin în fața dumneavoastră cu un plan pentru România”

0
112




Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale din luna decembrie. Șeful Guvernului le-a vorbit românilor despre angajamentul pe care îl face față de ei, dar și despre crezul politic pe care îl are.









Marcel Ciolacu a precizat că făcând o comparație cu ultimii ani în România, președinții nu au părut să țină cont de părerea românilor, ci s-au gândit doar la propriile interese.

”Am decis să-mi depun candidatura după o perioadă pe care românii nu și-au dorit-o în mod deosebit, deoarece vreau să vă reamintesc că, în ultimii 20 de ani, am avut 17 Guverne.

Acesta a fost modul de abordare a foștilor președinți ca să poată să-și conserve puterea sau să aibă una și mai mare. Au preferat acest lucru în detrimentul românilor. Cred că a venit timpul să privim de această dată cu echilibru și responsabilitate această funcție și această demnitate”, a spus Ciolacu.

De asemenea, liderul PSD a vorbit despre planul pe care îl are dacă va ajunge în fruntea țării, despre cum îi va ajuta pe români, dar și despre cum vrea să-i aducă din nou în țară pe românii din Diaspora.

”Vin în fața dumneavoastră și cu un plan pentru România și cu un crez politic și un angajament moral. Vreau venituri mai mari și putere de cumpărare pentru români, reindustralizarea României, finalizarea autostrăzilor și a întregii infastructuri, dar și schimbări în domeniul sănătății și educației.

Vobim de demnitatea românilor din Diaspoara, trebuie să ne implicăm și mai mult’‘, a spus Marcel Ciolacu.

În plus, liderul PSD a precizat că scopul său va fi acela de a avea o relație bună cu partidele politice și nu de a le considera pe acestea adeversare.

”Am un crez politic, acela de a uni, mai ales că nu-mi e foarte greu să fac comparație cu ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani.

Președintele nu trebuie să arate ură față de adversarii politici și nici să-i considere dușmani. Planul pentru România poate fi îndeplinit doar împărțind puterea”, a mai spus Marcel Ciolacu.