Un magazin din Vaslui oferă, gratuit, caiete, pixuri și cartea „Amintiri din copilărie”. Zeci de copii au primit cartea!

0
290




FELICITĂRI!… Un magazin din zona Buium, din Vaslui, Ralu Magazin Alimentar, a demarat, de ieri, campania „Copiii reprezintă viitorul”. Un experiment fericit, am putea spune, câtă vreme, mai sunt circa 100 de cărți din opera lui Ion Creangă, scriitorul copilăriei multor vasluieni, care vorbește despre o fermecătoare lume a copilăriei.









„Peste aproximativ o săptămână începe școala (sau, cel puțin, așa ar trebui). Cu această ocazie, așteptăm toți școlarii la magazinul nostru, să ne viziteze pentru a primi din partea noastră două caiete de matematică, două caiete de dictando, doua pixuri și cartea „Amintiri din copilărie”, de Ion Creangă.

Pe lângă caracterul publicitar, micul nostru cadou este pur simbolistic și are ca scop promovarea educației de tip clasic în sala de clasă, cu caiete manuale, pix și creion”,

explică patronii magazinului.

Într-o lume în care vorbim de tablete și lecții online pentru elevi, inițiativa celor de la Ralu este de apreciat și de lăudat.