Copiii din Roșiești pot veni la școală în siguranță, anunță primarul Florin Anea

0
357




MĂSURI… Un primar responsabil, cu grijă pentru viitorul localității, așa cum este primarul de la Roșiești, Florin Anea, a decis să ia toate măsurile pentru ca noul an școlar să înceapă fără niciun pericol pentru copii.









Anea s-a întâlnit cu șefii școlilor din comună și a decis luarea tuturor măsurilor pentru ca sutele de copii din sat să nu fie puși în pericol de pandemia de Covid 19.

„În data de 14 septembrie, și în comuna noastră va debuta noul an școlar 2020 – 2021. În urma sedinței Consiliului de Administrație al Școlii Gimnaziale ”Veniamin Costachi” s-a stabilit începerea cursurilor în ”scenariul verde” (prezența prescolarilor și a elevilor, față în față).

Primăria și Consiliul Local se preocupă pentru asigurarea de resurse umane (personal medical), resurse financiare și logistice pentru ca debutul anului școlar să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Suntem alături de elevi, de cadrele didactice, de părinți, cărora le urăm multă sănătate, încredere și speranța că împreună vom reuși să depășim aceste momente diferite, generate de pandemia de coronavirus”,

spune primarul Anea.

Acest material a fost comandat de către P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 21200019