Se toarnă asfalt pe „drumul gunoaielor”! Primarul Roșieștiului mulțumește conducerii CJ Vaslui!

0
653




LUCRARE… Veste bună pentru mii de locuitori din centrul județului. Pentru că drumul județean care leagă zona de DE 581 cu comunele din centru – Viișoara, Roșiești, Dodești – arăta foarte rău, fiind și drumul de acces spre groapa de gunoi a județului, a început asfaltarea acestuia.









Lucrarea este finanțată de Consiliul Județean, iar primarul de la Roșiești, Florin Anea are toate motivele să fie bucuros, pentru că se va circula în condiții moderne prin comună. Asta, în condițiile în care zeci de mașini de tonaj mare circulă cu deșeuri menajere pe acest drum, zi de zi.

„A început turnarea covorului asfaltic la fostul drum comunal DC 53 care leagă comuna Roșiești de comuna Viișoara. Așa cum a promis CJ Vaslui, în momentul în care a preluat drumul comunal DC 53, care acum adevenit drum judetean DJ 244 F, a început asfaltarea, mai exact a porțiunii de drum care începe de la intersecția DJ 244 A Gara Roșiești până la limita cu localitatea Viișoara.

Acest lucru se realizează într-o primă etapă, urmând cea de-a doua etapă, și anume asfaltarea porțiunii de drum de la Podul Doamnei – Gara Roșiești până la intersecția cu DJ 244 F (fost DC 53). Mulțumim CJ VASLUI, pentru promptitudine și seriozitate”,

este mesajul primăriei Roșiești.

Acest material a fost comandat de către P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 21200019