Primarul comunei Grivița a trimis personalul în teren, pentru plata indemnizațiilor

0
1355




La Grivița, plata indemnizațiilor către persoanele cu handicap se va face de către personalul primăriei. Pentru a evita cozile la primărie, în contextul pandemiei de coronavirus, primărița Alina Munteanu va trimite angajații primăriei la locuințele celor care trebuie să primească indemnizații.









“Anunț!

Rămânem aproape de dumneavoastră!

Joi, 7 mai 2020, am rugămintea către asistenții personali și către persoanele cu handicap care au domiciliul în Trestiana sau Odaia Bursucani, SĂ NU SE DEPLASEZE la sediul Primăriei Grivița pentru ridicarea salariului sau a indemnizației de boală.

Pentru a evita crearea de grupuri și pentru a nu vă expune riscului de îmbolnăvire, părăsind localitatea de domiciliu, casiera primăriei SE VA DEPLASA în satele TRESTIANA și ODAIA BURSUCANI în cursul zilei de joi, pentru a vă aduce personal la fiecare acasă salariul sau indemnizația cuvenită.

Persoanele care au domiciliu pe raza satului GRIVIȚA sunt rugați să vină la sediul primăriei pentru ridicarea banilor în intervalul 14-16.

În cazuri speciale, dacă suntem anunțați telefonic, ne vom deplasa și la domiciliul persoanelor din Grivița pentru a vă aduce salariul sau indemnizația cuvenită.

Am rugămintea la cei care citesc acest mesaj să comunice informația și celor care nu au acces la internet.

Sănătate multă, tuturor!”, anunță primărița Munteanu pe pagina de Facebook.