Mesajul unui fiu al Albeștiului, către consătenii săi: „Haideți să o susținem pe Geanina Onilă, primarul tuturor albeștenilor!”

0
346




VOTAȚI BINE!… Duminică, pe 27 septembrie, comuna Albești votează. După mandatele de primar ale Monicăi Amancei, urmează o mare provocare pentru locuitorii Albeștiului. Vor fi în stare să voteze un om de-al locului, care nu a mai făcut politică, nu s-a compromis, așa cum au făcut-o alții care acum candidează, și vrea să facă treabă pentru comună?









Ionel Sandu, managerul general al Radical Grup, una dintre cele mai importante firme de distribuție materiale de construcții din zona Moldovei, are încredere în judecata celor alături de care a crescut și s-a format ca om. O susține, cu toată ființa sa, pe o fiică a Albeștiului, Geanina Onilă, care candidează din partea PNL pentru funcția de primar.

„Dacă va ieși primar, doamna Onilă va beneficia de tot sprijinul meu, o voi susține în toate proiectele de dezvoltare. Dacă locuitorii comunei vor vota alt candidat, voi accepta rezultatul votului și voi rămâne același fiu al comunei, care își dorește ca localitatea sa să prospere.

Vin cu o rugăminte, către consătenii din comuna Albești: oameni buni, votați un om de-al locului, un primar căruia să-i pese cu adevărat de dvs., nu cetățeni care au mai fost pe la primărie și nu au făcut nimic”,

spune managerul general al Radical Grup.

Ca fiu al comunei, Ionel Sandu știe că sunt multe lucruri care trebuiesc reparate, în Albești. În primul rând, tinerii cer locuri de muncă, pentru a nu mai pleca din sat, la mii de kilometri distanță.

„Este un proiect pe care Geanina Onilă a promis că-l va realiza și în care mă voi implica și eu, pentru a reda sentimentul de mândrie al albeștenilor. Este vorba de crearea unei piețe de legume și fructe la drumul european, în zona Crasna. Va fi un pol economic, în care mulți albeșteni își vor găsi locuri de muncă.

Pe urmă, este nevoie de o sală de sport și de un teren amenajat cum trebuie, pentru tineri, pentru elevi, pentru orice cetățean din comuna noastră.

Nu în ultimul rând, va trebui să avem o zi a comunei Albești, în care să ne întâlnim toții fiii satului.

Toate aceste lucruri, sunt în programul Geaninei. Trebuie doar ca locuitorii Albeștiului să aibă încredere în ea. Și mai cred un lucru, pe care l-a promis în campania electorală: ca măcar la trei luni de zile să treacă prin fiecare din satele componente, pentru a discuta cu oamenii.

Am încredere în Geanina Onilă”,

a completat managerul Radical Grup.