Comuna Lipovăț votează duminică alături de primarul Valerian Hriscu! Oamenii sunt mândri de edilul lor!

0
277




UN PRIMAR DE ISPRAVĂ… După o campanie în care adversarii politici au jignit și dezinformat în permanență, primarul PSD al comunei Lipovăț, Valerian Hriscu, este pregătit pentru testul electoral de duminică. Știe că a făcut multe, foarte multe lucruri frumoase, în ultimul mandat, fie dacă ne gândim numai la sala polivalentă de sport, una dintre cele mai frumoase din județ.









Peste 10 km de asfalt, sedii de cămine culturale reabilitate sau construite de la zero, biserici ajutate de Consiliul Local, prin grija primarului, 6 școli și 2 grădinițe, ajutor pentru recalificarea a peste 115 săteni, dotarea școlilor cu mobilier nou, achiziție microbuz școlar, construire toalete în două școli, cabinet medical la Chițoc și farmacie la Lipovăț, parcuri pentru recreere, cinci parcuri pentru copii, în satele componente.

Viitorul arată la fel de bine. Primarul Valerian Hriscu ne-a spus că are în lucru, pentru acest an, alimentări cu apă în satele Fundu Văii și Căpușneni, prin POIM, iluminat public în aceste două sate, cu leduri, extindere gaze naturale în Lipovăț, pe mai multe direcții. Nu sunt uitate nici satele Chițoc și Corbu, pentru că primarul nu se lasă învins de modul în care Guvernul PNL a desființat Fondul de Dezvoltare și Investiții, lăsând în aer un proiect care trebuia să alimenteze cu gaze mai multe sate. Spune că va realiza această lucrare în viitorul mandat, fie prin împrumut, fie printr-un nou proiect. Să mai spunem că sunt în lucru asfaltări în Căpușneni, Fundu Văii, Lipovăț și Corbu?

Sunt doar câteva dintre obiectivele realizate de actualul primar, omul care veghează de mulți ani la binele comunei. Cum să nu votezi un astfel de gospodar?

„Am fost alături de toți cetățenii comunei, am ajutat pe toți care m-au solicitat și așa voi face în continuare. Sunt mândru de cum arată comuna în prezent, față de cum am preluat-o, de investițiile făcute, de cum am reprezentat comuna în județ, în țară, în străinătate (Republica Moldova, Ucraina, Belgia, Polonia). Trebuie să fim mândri de comuna noastră și de oamenii care locuiesc în ea”,

spune Valerian Hriscu.

Are motive de bucurie și de speranță în viitorul mandat, pentru că un primar atât de harnic va fi votat masiv de locuitorii Lipovățului. Mandatul 2020-2024 va însemna asfaltarea completă, pe toate ulițele, a satului Lipovăț, extindere rețele de apă și canalizare în satul reședință, un Cămin Cultural nou și un teatru de vară. Următorul mandat – pe care suntem siguri că îl merită cu vârf și îndesat! – va mai însemna construcția unei piscine, a unui dispensar uman în Lipovăț, terenuri de fotbal cu gazon sintetic în toate satele, cumpărarea a 700 de pubele pentru toată comuna, anveloparea școlilor, construirea de case praznicale.

Valerian Hriscu este la treabă, verifică șantierele, umblă după proiecte în fiecare zi, deși adversarii politici știu că nu vor fi votați și atacă inutil. Oamenii îl apără pe primar și îi pun la punct pe cei care îl atacă. Ne-a surprins plăcut o reacție a unei femei din Lipovăț, la adresa unui contracandidat al primarului.

„Se spune că gura lumii și poarta țărnii nu le poți închide niciodată !! Așa că eu sunt de pe Satu Mare iar tu dacă ești de pe Vale Spătar Schelalau Deal ești tot din Lipovăț ! Nu sânt nici Comunistă că mă chema PC sânt PSD și liberă la cuvânt ! și tu ești liber că doar vb pe la colțuri și pe unde mergi ! Nu mi-a băgat nimeni nici un cuvânt în gură nici creier in cap cu atât mai puțin Domnul Primar ! Spune ce vrei că și eu fac la fel ! Spun acum și din nou: SUCCES DOMNULE VALERIAN HRISCU !! și a mai spus cineva să nu uit de unde am plecat ! Află că nu am plecat de nicăieri și nici nu intenționez să ajung UNDEVA !! Aici m-am născut și aici vreau să mor !! Așa că nu mai judecați, uită-te un pic la bârna din ochii tăi, că judecator este numai unul și acela este DUMNEZEU !!!”,

a scris femeia.

Acest material a fost comandat de către P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 21200019