Tătaru și Botez îi declară război deschis lui Buzatu! S-a format coaliția Dreptei!

0
443




ALIANȚĂ… Pentru prima dată de când există ca formațiuni politice în județul Vaslui, USR PLUS și PNL s-au așezat la masa negocierilor, formând o coaliție menită să spulbere PSD-ul lui Buzatu la alegerile parlamentare, în paralel cu numirile în comun ale viceprimarilor de Vaslui sau din diverse localități, acțiuni comune de Opoziție în Consiliul Județean sau majorități în Consiliile Locale.









Pe scurt, cei de la PNL și USR PLUS îi declară război total lui Buzatu, mai ales că acesta a câștigat alegerile cu ceva mai mult de 5.000 de voturi. Probabil că dacă această alianță a Dreptei ar fi funcționat înainte de alegerile locale, altul ar fi fost scorul la județ…

„Începe revoluția bunei guvernări.

Cu ajutorul dumneavoastră, am reușit să obținem funcții de consilieri locali, iar în unele vom forma majorități alături de partenerii de la PNL. V-am spus în campanie că vom pune primăriile la treabă în interesul cetățenilor, și așa vom face.

Ieri (sâmbătă, 3 octombrie, n.r.), conducerile USR PLUS și PNL de la nivelul județului Vaslui s-au întâlnit pentru a discuta despre colaborarea în contextul majorității obținute în consiliul local al Municipiului Vaslui, dar și a alianțelor pe care dorim să le formăm la nivelul celorlalte localități din Vaslui.

La întâlnire au participat Nelu Tătaru, Ministrul sănătății, Tudor Polak, președintele PNL Vaslui, Marcel Lăudatu, președintele PLUS Vaslui și colegii noștri consilieri aleși.

Am fost de acord că trebuie să lucrăm pentru transparentizarea activității primăriilor și că trebuie să-i facem parteneri pe cetățeni în administrarea orașului printr-o mai bună comunicare.

Ne dorim să fim un factor declanșator al dezvoltării economice a municipiului propunând soluții în acest sens și vom fi un partener tuturor acelora care înțeleg această necesitate și cred ca Vasluiul poate renaște cu noi.

Am certitudinea că peste tot în județul Vaslui unde USR PLUS are aleși locali aceștia vor deveni o voce a cetățenilor și vor pune umărul la schimbarea în bine a comunității unde trăiesc și unde au fost aleși.

Revoluția bunei guvernări înseamnă crearea de parteneriate transparente cu toți cei care pot aduce plus valoare în comunitate; înseamnă căutarea activă a tuturor surselor de finanțare: locale, guvernamentale, europene și private și întrebuințarea acestora eficient. Județul Vaslui trebuie să iasă de sub gheara grupurilor de interese și să lucreze cu adevărat pentru cetățenii săi.

100% pentru Vaslui!”,

este mesajul deputatului Mihai Botez, președintele USR PLUS Vaslui.

Ciudat este cum s-au așezat la aceeași masă două personaje care se scuipau de zor, în urmă cu câteva luni, departe de ochii lumii, prin câteva trompete afiliate PNL. Interesul poartă fesul, spune românul…