„Ziua cuțitelor lungi” în PSD. Buzatu de la Vaslui rezistă!

0
499




SCHIMBĂRI… Echipa din fruntea PSD, condusă de cel mai slab președinte din istoria partidului, Marcel Ciolacu, a început răfuielile cu baronii locali, după alegerile locale din 27 septembrie. După ce a pierdut șefia CJ Vrancea, Marian Oprișan a fost înlăturat și din fruntea organizației PSD Vrancea. De asemenea, fostul premier Viorica Dăncilă nu mai este șefa organizației de femei a PSD.









Marcel Ciolacu, președintele PSD, a susținut luni o conferință de presă în cadrul căreia a explicat schimbările de la vârful mai multor organizații județene ale partidului, după rezultatele obținute la alegerile locale.

„A fost o analiză după alegerile locale. Am luat mai multe decizii după alegerile locale.

Avem o nouă șefă la Organizația de Femei a PSD, pe Doina Fedorovici, e prima femeie președinte de CJ din partea PSD (e vorba de președinta CJ Botoșani, n.r.). La Giurgiu, domnul Bădălău s-a retras, filiala a fost preluată de domnul Minea.

La Vrancea am preluat eu președinția interimară. În următoarele trei zile voi avea întâlniri cu secretarul general și cu cine mai dorește, din fiecare organizație, și vom face analize pe voturi și este posibil să mai vină și alte schimbări. Pentru plecarea domnului Oprișan a fost vot în consiliul politic național”,

a declarat Ciolacu.

Scaunul lui Dumitru Buzatu, în fruntea organizației județene PSD, este bine consolidat, după victoria la limită de la locale. Buzatu are în continuare susținerea celor peste 50 de primari PSD de la Vaslui, care au câștigat alegerile locale. Cu toate acestea, Ciolacu a strâns în jurul său noua gașcă de baroni, care ia cele mai dure măsuri în aceste zile grele pentru PSD.

Cert este, spun toți pesediștii, un singur lucru: cu Ciolacu în frunte, PSD va ajunge să aibă soarta PMP, în scurt timp!