Buzatu lansează bomba politică a momentului: „Îmi doresc parteneriate în tot județul Vaslui!”

0
228




PROVOCARE… Imediat ce liderii ALDE Vaslui au anunțat că vor constitui majorități în Consiliile locale și Consiliul Județean, alături de PSD, a venit și reacția liderului social democrat, Dumitru Buzatu. Fără a nega în vreun fel declarațiile celor de la ALDE, Buzatu lansează o adevărată provocare pentru toți politicienii locali.









„Să facem parteneriate în toate Consiliile locale și Consiliul Județean, în care să facă parte toate grupurile politice importante. Doar așa se vor putea pune în practică tot ceea ce au promis candidații, la alegerile locale. Prin aceste parteneriate, se pot împărți funcțiile la Consiliile Locale și CJ”,

explică Buzatu.

„Lansez o propunere pentru formarea unui parteneriat, care să aibă ca scop constituirea de majorități stabile în Consiliile locale și Consiliul Județean, un parteneriat care să reunească toate grupurile politice. Ideea acestui parteneriat este de a fructifica cele mai importante proiecte ale partidelor politice care au candidat la alegerile locale.

Astfel, pentru prima dată, toate grupurile politice importante din Consiliile locale și Consiliul Județean vor avea ocazia de a pune cap la cap propunerile lor din campania electorală și să constituie o viziune unitară pentru dezvoltarea unităților administrativ teritoriale și a județului Vaslui.

Tot în cadrul acestui parteneriat s-ar putea discuta inclusiv distribuirea funcțiilor din Consiliile Locale și Consiliul Județean către grupurile principale sau către asociații de grupuri politice, astfel încât în Executivul județean și în cele ale administrației publice locale să fie reprezentate principalele formațiuni politice”,

spune Buzatu.

Este interesant de văzut câți dintre liderii locali – PNL, USR sau PRO România – vor reacționa la declarația-bombă a liderului PSD.