PREMIERĂ: Nicio amendă la circulație sau pentru pietoni, în județul Vaslui!

0
250




Încetul cu încetul, Poliția trece de la starea de urgență, cu amenzi de mii și zeci de mii de lei, la problemele de zi cu zi.









Ziua de sâmbătă a fost prima, de la instituirea stării de urgență, în care nu s-a aplicat nicio amendă în județul Vaslui, deși sute de polițiști au fost în stradă!

Sâmbătă, efectivele de jandarmi aveau în atenție 492 de persoane, din care 437 de persoane aflate în carantină instituționalizată, însă numărul celor veniți de afară a scăzut foarte mult.

Vasluiul are 132 de cazuri confirmate cu noul coronavirus (92 de persoane internate în spital, decedate 10 persoane și 30 de persoane externate din spital), însă situația este sub controlul autorităților.

Sâmbătă, peste 215 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, efective ale poliției locale și militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale au verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse (de izolare, carantinare sau de deplasare) în cazul a peste 115 persoane.

De asemenea, peste 30 de societăți comerciale/ PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul Stării de urgență.

Nu au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea restricțiilor privind circulația.