Zarvă mare în partidul lui Tătaru. Cine va fi viceprimar la Vaslui?

0
719




Mitică Jora, Valentin Dragomir, Lucian Braniște

AGITAȚIE… În câteva zile, liberalii vasluieni vor trebui să decidă pe cine propun pentru funcția de viceprimar al orașului, având în vedere că alianța dintre PNL și USR deține majoritatea și va pune cei doi viceprimari cu care va lucra primarul Vasile Pavăl.









Dacă, din tabăra USR, se aude că ar putea fi propus consilierul Cătălin Mândru, la PNL este mare frământare. Pe cine să pună Tătaru în coasta edilului Pavăl? Sursele noastre din interiorul PNL arată că s-au luat în calcul trei nume, din rândul celor 8 consilieri PNL, unul dintre ei urmând a fi viceprimar.

Este vorba de vechiul și ineficientul consilier PNL Valentin Dragomir, care este în această demnitate de multe mandate, fără a avea vreo contribuție la dezvoltarea orașului, de profesorul Mitică Jora, un intelectual nu prea vorbăreț, și inginerul Lucian Braniște, șeful Ocolului Silvic Băcești, cel spre care se îndreaptă toate privirile conducerii PNL. Braniște este unul dintre cei mai activi șefi de ocoale din Direcția Silvică și poate fi o soluție pentru PNL, pentru postul de viceprimar.

„Decizia se va lua în week-end, atunci se va afla ce a hotărât Nelu Tătaru”, a spus o sursă din PNL Vaslui. Reamintim că tabăra PNL-USR din Consiliul Local Vaslui are 12 voturi, în timp ce tabăra PSD-ALDE are doar 11 voturi.