Colegiul Ghe. Roșca Codreanu Bârlad, blocat total de Covid 19! 32 de clase, cu 932 de elevi, vor învăța online! (LISTĂ ȘCOLI)

0
276




DRAMATIC… Aproape 1.100 de copii din județul Vaslui vor învăța în sistem online, în următoarele două săptămâni. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit ieri în vederea aprobării suspendării cursurilor școlare organizate în scenariul nr. 1 și 2 în 41 de clase din cinci unități de învățământ, astfel că zeci de clase, în contextul confirmării unor cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 26 octombrie 2020. Cea mai grav afectată unitate școlară este Colegiul „Ghe. Roșca Codreanu”, din Bârlad, unde aproape tot liceul va învăța de acasă, pentru că 32 de clase trec în sistemul online.









În perioada de suspendare a cursurilor, conducerile celor cinci unități de învățământ vor dispune realizarea următoarelor activități obligatorii:

  • a) curățenia și aerisirea claselor/sălilor;
  • b) dezinfecția curentă și terminală a spațiilor celor cinci unități de învățământ, respectiv clase, săli, holuri, toalete;
  • c) pe perioada celor 14 zile de suspendare toți contacții direcți din cadrul unităților de învățământ ai cazurilor confirmate vor fi izolați/ carantinați la domiciliu.