A intrat Covidul și la Liceul Tehnologic „Nicolae Iorga”, din Negrești! 56 de elevi de a XI-a și a XII-a, din oraș, trimiși acasă!

0
385




ALERTĂ… ISJ Vaslui a anunțat, ieri, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vaslui despre propunerile consiliilor de administrație ale unor unităților de învățământ din județ în vederea aprobării suspendării cursurilor școlare organizate în scenariul nr. 1 și 2. Este vorba de 7 clase din cinci unități de învățământ, la care s-a aprobat suspendarea cursurilor școlare organizate în scenariul nr. 1 și 2, pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 27 octombrie, conform listei de mai jos.









În perioada de suspendare a cursurilor, conducerile celor 5 unități de învățământ vor dispune realizarea următoarelor activități obligatorii:

  • a) curățenia și aerisirea claselor/ sălilor;
  • b) dezinfecția curentă și terminală a spațiilor celor 5 unități de învățământ, respectiv clase, săli, holuri, toalete;
  • c) pe perioada celor 14 zile de suspendare toți contacții direcți din cadrul unităților de învățământ ai cazurilor confirmate vor fi izolați/ carantinați la domiciliu.