A ars ca o torță, de la o țigară!

0
466
Advertisement

Un locuitor din municipiul Bârlad se zbate între viață și moarte, la o clinică pentru arși din Iași, după ce apartamentul în care locuia a fost cuprins de flăcări, de la o țigară uitată aprinsă.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit, ieri după-amiază, cu trei autospeciale (autospeciala de stingere cu apă și spumă, autospeciala de lucru la înălțime B45 și ambulanța tip B2 – EPA), pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din municipiul Bârlad.

La sosirea echipajelor de intervenție, în apartamentul cuprins de flăcări a fost găsită o persoană care suferise arsuri.

Victima, un bărbat în vârstă de 50 ani, a suferit arsuri de gradul II pe aproximativ 70% din suprafața corpului.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj al ambulanței tip B2 (EPA). Ambulanța tip C1 (TIM) s-a deplasat spre municipiul Bârlad pentru a prelua victima.

Mama victimei, o persoană în vârstă de aproximativ 80 ani, a suferit un șoc și a primit îngrijiri medicale de la un echipaj de pe ambulanța aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

Victima incendiului a fost preluată seara trecută de un elicopter SMURD, pentru a fi transportată la o unitate medicală specializată în arsuri, în Iași.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul de la o țigără uitată aprinsă.

Print Friendly, PDF & Email