A confirmat ca prefect de Vaslui! Acum, va reprezenta județul Vaslui cu cinste și responsabilitate!

0
214

MERITĂ VOTAT… Când a fost numit prefect, Eduard Popica era cel mai tânăr reprezentant al Guvernului în teritoriu, dintre toate județele României. Ca prefect, a demonstrat că este prezent în mijlocul tuturor evenimentelor, deși asta însemna să fie mai mult plecat de acasă.A demonstrat că are caracter, atunci când s-a schimbat guvernarea și și-a dat demisia de onoare din funcția de prefect, spunând că a fost numit în funcție de guvernarea PSD și i se pare normal să lase locul unei alte persoane, agreate de noua guvernare. A fost singurul prefect care a făcut acest gest, în 30 de ani de democrație la Vaslui!

Acum, Eduard Popica vine în fața vasluienilor și le spune doar atât: „Sunt pregătit pentru confruntarea la Parlament, de pe prima poziție la Camera Deputaților”. Vasluienii au încredere în el, pentru că este foarte clar că tinerețea și seriozitatea candidatului de pe locul I la deputați vor aduce multe voturi pentru PSD.

Edi, așa cum îi spun apropiații, reprezintă noua generație de politicieni PSD, o adevărată locomotivă la alegerile locale din județul Vaslui.

„Această calitate mă responsabilizează să dau dovadă în continuare de seriozitate, respect, dragoste și încredere într-un trai mai bun pentru locuitorii judetului Vaslui.

Mai mult ca oricând este nevoie de unitate, dragoste fata de aproapele nostru și să luptam împreună pentru binele judetului Vaslui.

Eu, împreună cu echipa PSD, mă angajez in fata dumneavoastra sa acționez cu mai multă îndârjire și determinare pentru bunăstarea semenilor mei si voi continua această bătălie”,

spune tânărul candidat de la Camera Deputaților.