A început refacerea trotuarelor pe Bulevardul Republicii, anunță primarul Bârladului, Dumitru Boroș

0
1926


Echipele lucrează deja de câteva zile, dinspre Grădina Publică spre centru, spune edilul Bârladului.”În primăvară au fost reabilitate trotuare pe o suprafață de 7.500 mp, pe Primăverii, 1 Decembrie, Dr. Codrescu, Ion Neculce și Iorgu Juvara, iar acum continuăm lucrările pe Republicii și Primăverii, pe tronsonul dintre Gura Leului și Cerbul de Aur.

Așa cum este firesc, am lăsat această etapă la final, după încheierea proiectelor de iluminat public, îngropare cabluri, înlocuire rețele de apă, canalizare etc., ca să nu fie nevoie să spargem și să refacem de fiecare dată. Știu că disconfortul este mare și că pare că nu se mai termină, dar să nu uităm că toate aceste transformări s-au făcut în decurs de un an și jumătate.

Cât nu s-a făcut în ultimii 30 și chiar 50 de ani – iată că repet încă o dată expresia care le dă insomnii celor care n-au făcut mai nimic cât au fost la putere. Noi ne vedem de treabă și îi asigurăm pe toți: continuăm înnoirea Bârladului!”, a transmis primarul Dumitru Boroș.