A plouat cu amenzi, în week-end! Peste 270 de vasluieni fără mască, arși la buzunare!

0
251

NU E DE GLUMĂ… Sute de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, din județul Vaslui, au acționat în acest week-end, la nivel județean, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară în contextul pandemiei Covid 19.Au fost derulate un număr de 12 misiuni specifice și organizate 15 acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate în mod special zonele aglomerate, centrele comerciale, piețele, târgurile, restaurantele și terasele precum și mijloacele de transport în comun. În cadrul acțiunii au avut loc și activități preventive de informare, dar și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare în mijloacele de transport în comun pe timpul stării de alertă.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate 117 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 194 mijloace de transport și au fost legitimate peste 660 de persoane, în total au fost aplicate 271 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 170.000 de lei.

Concluzia? Purtați mască, dacă nu vreți să fiți amendați de Poliție!https://vasluianul.ro/wp-content/uploads/2024/04/ciupi-jpg.webp