Accident GRAV în zona Roșiești, la „Bariera Morții”! Un autoturism a fost zdrobit pe calea ferată! Sunt trei victime, două au ajuns la Urgențe!

0
377


Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip C1 (TIM), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea victimelor și acordarea primului ajutor, în urma producerii unui accident rutier pe calea ferată, în raza localității Roșiești, comuna Roșiești. La intervenție se deplasează și o ambulanță aparținând SAJ VaslIi.În accident, au fost implicate un autoturism și o garnitură de tren. Primele informații au indicat posibilitatea de a fi trei victime neîncarcerate.

ISU a anunțat că sunt două victime, o femeie în vârstă de 38 ani și un copil în vârstă de 7 ani. Ambele victime au suferit politraumatisme, dar se află în stare de conștiență și sunt cooperanți.

Victimele au primit primul ajutor în ambulanța SMURD tip C1 și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.