Accident grav la Mânjești. Un tânăr de 23 de ani a ajuns la spital

0
2817

În noaptea de joi spre vineri, la ora 1.38, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe drumul comunal DC 30, în localitatea Mânjești, comuna Munteni de Jos, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din primele cercetări efectuate, a reieșit că un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, ce se deplasa din direcția drumului național DN 24 spre Mânjești, condus de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Mânjești, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, într-o curbă la stânga, și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma producerii evenimentului rutier au rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier și dispunerea măsurilor legale, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.