Accident grav, la Vaslui, duminică dimineața! Două autoturisme avariate, cinci victime

0
815

În această dimineață, începând cu ora 5.20, pompierii din cadrul Detașamentului Vaslui au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) și o ambulanță SMURD tip C1 (TIM) pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea, deblocarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs în municipiul Vaslui, pe strada Ștefan cel Mare, vis-a-vis de benzinăria MOL.

În accident aubfost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autoturisme avariate, într-unul dintre acestea fiind găsită o victimă blocată.

Concomitent cu manevrele pentru deblocare efectuate de pompierii militari, doi membri ai echipajului ambulanței SMURD TIM acordau primul ajutor bărbatului în vârstă de 56 ani.

După deblocare, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. O a doua persoană a suferit un atac de panică, paramedicii acordându-i primul ajutor.

Celelalte trei persoane implicate în accident au fost evaluate, însă nu au necesitat acordarea de îngrijiri medicale. Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști vasluieni.