Accident GRAV, noaptea trecută, în zona Zăpodeni-Ferești. Un bărbat a ajuns la spital cu răni grave

0
2307

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD tip B2 (EPA), pentru descarcerarea/deblocarea, evacuarea, evaluarea și acordarea primului ajutor persoanelor implicate într-un accident produs într-o zonă accidentată dintre localitățile Zăpodeni și Ferești.

În accident a fost implicat un ATV în care se aflau două persoane. La un moment dat, conducătorul auto a încercat să urce o pantă abruptă, a pierdut controlul mijlocului de transport și s-a răsturnat. ATV-ul a căzut peste un bărbat în vârstă de 32 ani.

La sosirea echipajelor de intervenție, victima se afla sub ATV, conștientă și cooperantă. Bărbatul în vârstă de 32 ani a fost scos de sub ATV și transportat pe targă, pe o distanță de peste 350 metri, până la ambulanța SMURD.

Victima a fost evaluată, a primit primul ajutor și pentru că prezenta mai multe traumatisme și acuza dureri lombare, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate pe polițiști.