ACUM Trei morți, motocicliști, în urma unui teribil accident dintre o mașină și o motocicletă, pe DN Vaslui-Iași. Autoturism în flăcări

0
9284


UPDATE, 17.16: SUNT TREI MORȚI ÎN ACCIDENTUL DE LA CODĂEȘTI, O ȘOFERIȚĂ A FOST LUATĂ CU ELICOPTERUL LA IAȘIUPDATE, 16.45: O Victimă este decedată, alte două sust resuscitate de medici, în stare foarte gravă. 

Accident rutier grav la Codăești, pe drumul național, solidat cu victime. O ciocnire frontală a avut loc între un autoturism și două motociclete, pe drumul național, imediat după PECO Codăești, în zona comunei Ciortești.

La primul apel, sunt posibil patru victime, două pe motocicletă (persoanele sunt inconștiente) și două captive în autoturismul care arde cu flacără, anunță SAJ, iar incendiul s-a extins la vegetație. Au fost trimise echipaje și mașini de intervenție de la ISU și SAJ Vaslui coordonate de doi medici.

Intervin: o autospecială de stingere cu apa și spumă, doua ambulanțe SMURD și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui.

De asemenea, la misiune participa și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iași cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum şi un elicopter SMURD.